Tommy Hilfiger Ure

Tommy Hilfiger har haft stil, kvalitet og værdi siden 1985 og er et af verdens mest berømte designermærker, der viser en klassisk amerikansk stil, og det er nu med i en række ure på Ur24. Les mer

Historien om Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger blev grundlagt i 1985 og leverer førsteklasses styling, kvalitet og værdi til forbrugere over hele verden under mærkerne TOMMY HILFIGER og TOMMY JEANS med en bred vifte af kollektioner, herunder Tommy Hilfiger-kollektionen, herre-, dame- og børns sportstøj, denim, tilbehør og fodtøj. Derudover er mærket licenseret til en række forskellige produkter, herunder dufte, briller, ure og hjemmemøbler. Grundlægger Tommy Hilfiger forbliver virksomhedens chefdesigner og giver ledelse og retning for designprocessen.

Tommy Hilfiger, som blev opkøbt af PVH Corp. i 2010, er en global beklædnings- og detailvirksomhed med mere end 16.000 ansatte over hele verden. Med støtte fra stærk global forbrugergenkendelse har Tommy Hilfiger opbygget et omfattende distributionsnetværk i over 100 lande og mere end 2.000 butikker i hele Nordamerika, Europa, Latinamerika og Asien-Stillehavsområdet. Det globale detailsalg af TOMMY HILFIGER -mærket var $ 6,9 milliarder i 2020.